Hf. Dahlia 1, 2650 Hvidovre

Sjældent udbudt kolonihavehus med god beliggenhed!

Når man kommer ind i kolonihaveområdet, fornemmer man straks den hyggelige og stemningsfulde atmosfære med blandt andet gode sociale fællesskaber til naboer

Ejendommen:
Fra forhaven møder du dette skønne hus på ca. 57 m2 med røde træbeklædte facader, helt nyt tag 2021 samt hvide vinduer. Til huset er der tilbygget en super dejlig udestue med separat indgangsdør. Haven er utrolig hyggelig med bl.a. stor pool, flere terrasser samt lille skur. Der er desuden god plads til grillplads, evt. urtehave eller andet.

Indretning:
Indenfor i det charmerende hus finder du et smukt nyt køkken med god skabsplads og i åbent forbindelse med stor lys opholdsstue, dejligt soveværelse, fint børneværelse. Fra køkkenet er der adgang til udehuset med fint badeværelse samt en yderligere stor stue med udgang til den skønne have.

Område:
Haveforeningen Dahlia blev stiftet d. 31. maj 1955, som en andelsforening. Foreningens samlede areal er på 51.474 m2, opdelt i 112 selvstændige haveparceller. Kolonihaven har en meget central beliggenhed i gåafstand til Netto og Rema 1000. Desuden er der blot få minutters gang til offentlig transport på Brostykkevej ved Bredholtvej.

Varme:
Elvarme - varmepumpe

Detaljer:
- Ejendommen kan kun erhverves såfremt man bor i lejlighed i Region Hovedstaden, excl.Bornholm.
- Helt nyt tag 2021
- Ejendommen kan benyttes som kolonihave i perioden 1/4-1/10.
- Der foretages kun affaldshåndtering i perioden 1/4-1/10.
- Arealer (grund og boligareal) er anslået, da der ikke foreligger myndighedsregistrerede arealer.
- læse mere på https://www.hf-dahlia.dk/

Savner du et pusterum fra hverdagen, så er dette lækker kolonihavehus måske lige noget for dig.

Ring og bestil en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.